De Hello Buddy alarmknop voor ouderen

Altijd iemand dichtbij voor hulp dankzij de fysieke alarmknop. Met de Buddy alarmknop krijgt je vader, moeder of dierbare altijd direct hulp, met één druk op de knop. Familie en alarmcentrale worden direct geïnformeerd.

 • Eerste drie maanden gratis bij een jaarabonnement
 • Inclusief 24/7 Hello Alarmcentrale
 • Niet goed, geld terug garantie
 • Maandelijks opzegbaar

Vanaf €19,- per maand

 • Altijd gratis verzending
 • Niet goed geld terug garantie
 • Gemiddelde beoordeling 9,1 / 10

Hoe werkt deze alarmknop voor ouderen?

Bij het drukken op de Hello Buddy alarmknop – ook wel paniekknop genoemd – krijgen de Hello Familyleden een seintje om contact op te nemen. Lukt dat even niet? Geen zorgen! Onze Hello Alarmcentrale neemt het van je over en zoekt contact. En natuurlijk krijg je daarna ook een update van ons. We zijn er voor je. Dag en nacht. Altijd dichtbij.

Standaard meegeleverd

De Hello Buddy alarmknop wordt standaard al goed uitgerust geleverd, je krijgt namelijk:

 • De handzame Hello Buddy knop
 • Bruikbaar in Nederland én heel Europa
 • Oplader en oplaadstation
 • Nekkoord (voorbeeld) en gesp voor de broekriem
 • Hello 24/7 app, bomvol handige features als chat, bellen en handige diensten voor jou en je familie
 • Onbeperkte meldingen naar familieleden
 • 24/7 aansluiting op de Hello Alarmcentrale

De Hello Buddy is direct bruikbaar uit de doos, geen configuratie vereist.

Bestel de Hello Buddy

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de accuduur van de Hello Buddy?

Accuduur van drie dagen

De accuduur van de Hello Buddy is gemiddeld drie dagen, als deze 100% opgeladen is. Dit hangt mede af van het gebruik van de Buddy en de locaties die bezocht worden. De Hello Buddy is voorzien van een GPS-sensor, zodat de locatie van de Buddy te allen tijde bekend is bij een noodgeval. Als de ontvangst van de GPS slecht is, kan dit de accuduur verkorten. Daarom raden wij aan om de Hello Buddy dagelijks op te laden, bijvoorbeeld tijdens het slapen.


Is de Hello Buddy binnen- en buitenshuis te gebruiken?

Binnen- en buitenshuis bruikbaar

De Hello Buddy is zowel binnen- als buitenshuis bruikbaar. Je neemt de Hello Buddy namelijk eenvoudig mee op stap. De handzame paniekknop past in elke broekzak, jas of tas. Ook zijn er handige accessoires beschikbaar, zoals een polsband of een broekriemclip. De Hello Buddy werkt op een onafhankelijk telefoonnetwerk, in heel Europa. Zowel binnen- als buitenshuis is er altijd iemand dichtbij.


Zit er nog een basisstation bij de Hello Buddy?

Ervaar vrijheid zonder basisstation

De Hello Buddy is een paniekknop zonder basisstation en kan overal gebruikt worden. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde locatie. Als je op de SOS-knop drukt, dan loopt het gesprek met de centralist via de Hello Buddy. Het geluid komt uit de Buddy en er zit ook een microfoon in. De Hello Buddy kan dus overal mee naartoe.


Wat als ik per ongeluk alarmeer?

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Net als een keertje per ongeluk de SOS-knop indrukken. Geef aan dat het een foutje was en de centralist zal de melding afhandelen zonder gevolg. Er worden hiervoor nooit kosten in rekening gebracht, want foutjes kunnen gebeuren.

Gebeurt het vaker in een korte periode? Dan nemen we even contact op om door te spreken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.


Hoe werkt de betaling?

Betalen op jouw manier

We hebben er rekening mee gehouden dat je op je eigen manier wilt kunnen betalen. Daarom ondersteunen we verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, IBAN (automatische incasso) en Credit card.

De eenmalige bijdrage reken je direct af of wordt binnen enkele dagen afgeschreven van je rekening. De maandelijkse bijdrage zal elke maand automatisch geïncasseerd worden, totdat je het abonnement beëindigt.

Met IBAN is het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig, in overleg met je dierbare, de afschrijving van zijn of haar rekening te laten lopen. Zo hoef je niet onderling nog te verrekenen.

Even bellen om te bestellen?

Bel of mail ons gerust! Dan plaatsen we de bestelling samen of vertellen we je hoe je kunt bestellen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

 • 085 – 80 85 222
 • vragen@hello247.nl