deel de zorg, regel het samen

met de handige app voor Haagse mantelzorgers

Mensen die werk of studie en mantelzorg combineren hebben veel aan hun hoofd. Met Hello 24/7 organiseer je zorg makkelijk samen. Daar helpt Gemeente Den Haag je mee.

Gratis meedoen?

Scan dan deze QR-code met je telefoon. Dan heb je direct de gratis Den Haag versie van Hello 24/7 gedownload.

Lukt dit niet? Download dan de Hello 24/7 app in de App Store of Play Store door te zoeken op “Hello 24/7”. Registreer je en vul vervolgens in de app, via “Profiel” en dan “Partnership” de code DENHAAG2022 in. Je krijgt direct alle handige dingen uit Den Haag te zien.

Hulp nodig? Mail dan naar hello247buddy@hhs.nl. Dan neemt een buddy contact met jou op. De buddy helpt je bij het downloaden en wegwijs worden in de app.

Over de samenwerking

Om inwoners van Den Haag de Hello 24/7 Den Haag app te kunnen bieden, werken Gemeente Den Haag, Hello 24/7 en de Haagse Hogeschool nauw met elkaar samen. De Haagse app is een variant op de Hello 24/7 app en biedt toegang tot belangrijke voorzieningen die in Den Haag beschikbaar zijn.

Privacy

Om de privacy van iedereen die meedoet te waarborgen, zijn afspraken gemaakt tussen de partijen. De persoonsgegevens van deelnemers worden verzameld en verwerkt door Hello 24/7, om het gebruik van de app mogelijk te maken. Dit gebeurt conform de voorwaarden van Hello 24/7 zoals gepubliceerd op deze website en waarmee wordt ingestemd bij het aanmaken van een account.

Gegevens worden niet gedeeld met de gemeente of de Haagse Hogeschool. Deelnemers zullen vanuit Hello 24/7 berichtgeving ontvangen met het verzoek mee te doen aan een onderzoek van de Haagse Hogeschool. Bij meedoen aan het onderzoek, vallen de gegevens onder de Haagse Hogeschool. Hello 24/7 krijgt hier geen inzage in, anders dan via een niet-herleidbare onderzoeksrapportage.