Direct hulp met de Hello Buddy alarmknop

Met een druk op de knop direct hulp. De Hello Alarmcentrale en de familie worden direct automatisch geinformeerd. Via de app houden we je volledig op de hoogte.

Maak de app nog slimmer, zodat je ook 24/7 bereikbaar bent (of de Hello Alarmcentrale)

Maak kennis met jouw nieuwe Hello Buddy alarmknop

Inclusief

  • De Hello Buddy alarmknop
  • Directe spreek-luisterverbinding via de alarmknop
  • 24/7 Alarmcentrale
  • Altijd een locatie bij een noodgeval via GPS
  • Draagbaar en geschikt voor binnen- en buitenshuis
  • Koppeling met de Hello 24/7 app

PREMIUM

€ 24,99 / maand (incl. alarmcentrale)

Niet goed? Geld-terug-garantie binnen 60 dagen

Meer dan 40.000 mensen hebben de Hello 24/7 app gedownload

onder andere aanbevolen door

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de accuduur van de Hello Buddy?

Accuduur van drie dagen

De accuduur van de Hello Buddy is gemiddeld drie dagen, als deze 100% opgeladen is. Dit hangt mede af van het gebruik van de Buddy en de locaties die bezocht worden. De Hello Buddy is voorzien van een GPS-sensor, zodat de locatie van de Buddy te allen tijde bekend is bij een noodgeval. Als de ontvangst van de GPS slecht is, kan dit de accuduur verkorten. Daarom raden wij aan om de Hello Buddy dagelijks op te laden, bijvoorbeeld tijdens het slapen.


Is de Hello Buddy binnen- en buitenshuis te gebruiken?

Binnen- en buitenshuis bruikbaar

De Hello Buddy is zowel binnen- als buitenshuis bruikbaar. Je neemt de Hello Buddy namelijk eenvoudig mee op stap. De handzame paniekknop past in elke broekzak, jas of tas. Ook zijn er handige accessoires beschikbaar, zoals een polsband of een broekriemclip. De Hello Buddy werkt op een onafhankelijk telefoonnetwerk, in heel Europa. Zowel binnen- als buitenshuis is er altijd iemand dichtbij.


Zit er nog een basisstation bij de Hello Buddy?

Ervaar vrijheid zonder basisstation

De Hello Buddy is een paniekknop zonder basisstation en kan overal gebruikt worden. Je bent dus niet gebonden aan een bepaalde locatie. Als je op de SOS-knop drukt, dan loopt het gesprek met de centralist via de Hello Buddy. Het geluid komt uit de Buddy en er zit ook een microfoon in. De Hello Buddy kan dus overal mee naartoe.


Wat als ik per ongeluk alarmeer?

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Net als een keertje per ongeluk de SOS-knop indrukken. Geef aan dat het een foutje was en de centralist zal de melding afhandelen zonder gevolg. Er worden hiervoor nooit kosten in rekening gebracht, want foutjes kunnen gebeuren.

Gebeurt het vaker in een korte periode? Dan nemen we even contact op om door te spreken hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.


Hoe werkt de betaling?

Betalen op jouw manier

We hebben er rekening mee gehouden dat je op je eigen manier wilt kunnen betalen. Daarom ondersteunen we verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, IBAN (automatische incasso) en Credit card.

Met IBAN is het bijvoorbeeld mogelijk om eenvoudig, in overleg met je dierbare, de afschrijving van zijn of haar rekening te laten lopen. Zo hoef je niet onderling nog te verrekenen.

Even bellen of de Hello Buddy alarmknop bij jou past?

We staan voor je klaar om naar je te luisteren en je te helpen. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

  • 085 – 80 85 222
  • +31 (0)6 42571273
  • vragen@hello247.nl

Op werkdagen bereikbaar van 09.00 – 17.00 uur.